Gespecialiseerd advies in koeltechniek, voor en door experten (2023v01)

Brains on ice-leading by expertise

Gespecialiseerd advies in koeltechniek,
voor en door experten

de expertise

zelfst.naamw. (v.)

Uitspraak:            [ɛkspɛrˈti:zə]

Verbuigingen:     expertise|n, expertise|s (meerv.)

Synoniemen:        deskundigheid, vakbekwaamheid

1. Kennis en kundigheid op een bepaald gebied

2. Het vergaren, toepassen en ontwikkelen van kennis en vaardigheden voor eigen gebruik of om deze door te geven aan anderen.

 

‘Expert’. Er zijn heel wat zelfverklaarde experten, maar een aanzienlijk deel van hen lijkt deze claim in de praktijk niet te kunnen verantwoorden. Wat maakt je tot expert in een bepaalde materie? En wié maakt je tot expert in jouw vakgebied? Het antwoord wordt gedefinieerd aan de hand van 5 criteria.

 

1. Het voortraject

Het eerste criterium voor je zelfs maar denkt aan het claimen van de titel ‘expert’ schuilt in je ‘aantal vlieguren’. Anders gezegd: de ervaring die je hebt in een bepaalde materie. Op dat vlak zit het best goed bij Crionovo: Noël, Koen en Geoffrey alleen al, zijn samen goed voor  90 jaar aan koelervaring.

Het voortraject: check!

 

2. Specialisatie

Naast ervaring verwerft een expert ook z’n titel door specialisatie, wat van een generalist niet kan worden gezegd. Crionovo zweert bij koeltechniek en enkel dat. En hier scholen onze experten zich ook voortdurend in bij, om onze partners & eindklanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Specialisatie: check!

 

3. Adviesverlening

Wie met een probleem wordt geconfronteerd, gaat vroeg of laat op zoek naar raad. Vroeger bij vader of moeder, maar voor complexe problematieken in een materie je naasten niet in thuis zijn, moet je terechtkunnen bij een expert, die je als een goede (huis)vader bijstaat met raad en daad. Gezien onze jarenlange ervaring in koeltechniek, is Crionovo jouw go-to bij koeltechnische problemen. We helpen je graag verder! Met andere woorden: adviesverlening? Doen we graag!

 

4. Aanbevelingen

Wie goed is, daar wordt naar doorverwezen. Een perfectionistische vakman, een marketingbedrijf dat z’n taken ter harte neemt,... Als vakwerk wordt afgeleverd, mag dat gehoord worden. Sla er onze vele referenties bij eindklanten op na: kennelijk worden onze adviesverlening en opvolging naar waarde geschat, en wordt Crionovo aanbevolen! Dus, aanbevelingen: check!

 

5. Aanwezigheid

De pandemie was misschien het beste voorbeeld: als expert hoor je de spotlights niet te schuwen. Dus liever dan ons te verschuilen, willen we onze expertise op het voorplan zetten. Op evenementen en kennisevents delen we maar wat graag onze passie voor koeltechniek!

 

En dus: Crionovo: expert in koeltechniek!

Al deze criteria in beschouwing genomen, kan Crionovo zich zonder blozen de kwalificatie als koelexpert aanmeten. Maar wees gerust: zweven gaan we niet doen. We’ll keep it cool! Of beter: we stellen alles in het werk om onze expertise nog verder uit te bouwen, om deze ten dienste te kunnen stellen van onze eindklanten en professionele partners! Cool, toch?