Hoe kwantificeert u kwaliteit bij snelkoelers?

  • zijn er testprocedures en gevolgde normen, met een bestek of lastenboek?
  • welk product: één van de moeilijkste is aardappelpuree (soortelijke warmte maar vooral geleidbaarheid tot in de kern)
  • welke verpakking of schotels: RVS en aluminium koelen zo’n 15% sneller dan geplastificeerd karton
  • bedekking product of niet: met bedekking duurt de cyclus 1/3 langer
  • plaatsing meerdere meetsondes bij de testen
  • interpretatie testen: warmste punt op temperatuur? Geen bevriezing?
  • reiniging: afwerking binnenkant en buitenkant, binnenwerk eenvoudig demontabel
  • naaldvoeler met 1 meetpunt of met meerdere meetpunten: zekerheid in de kern op temperatuur
  • HACCP: eenvoudige registratie mogelijk?
  • compatibel met andere apparatuur zoals combisteamers?
  • flexibiliteit in toepassingsveld: vb. ook voor bakkerij