GENEGLACE G 100 : RVS RVS RVS

De Geneglace scherfijsmachines, zonder asafdichtingen, zonder breekkrachten en met besparende buitenisolatie, bewijzen hun dienst in veeleisende omgevingen.

Maar het is niet omdat het productieprincipe gekend en betrouwbaar is, dat er geen verdere ontwikkeling meer is en dat er niet meer geïnvesteerd wordt in de toekomst.
Geleidelijk aan werden alle machines, van de kleinste F15 tot nu een van de grootste F600 – generatoren, geüpgraded naar een zeer hygiënische versie, waarin alles wat met water in contact komt, in RVS is uitgevoerd.
Zo is langdurig food safe gebruik in de voedingsindustrie gewaarborgd, zonder meer.

Echter gaat men bij Geneglace nu nog een stap verder: naast de zogenaamde “waterweg” in RVS, is er nu een compleet nieuwe machine, de G 100, in de zeer courante capaciteit van 2500 kg ijs per dag.
Deze machine heeft een RVS waterbak, een RVS cilinder, dit zowel binnen als buiten en bovendien bestaat de verdamper uit RVS schelpen, die aan de isolatiekant gepuntlast zijn en aan de waterkant glad.
Dit principe zorgt voor een gewichtsbesparing van 30%, voor 30% minder koudemiddel en er is een versie mogelijk tot 40 bar zodat de G 100 moeiteloos voor zowel CO2 als voor NH3 kan dienen.

Deel deze inhoud