Kwaliteit (v15.04)

Beste klant, beste relatie

Velen hebben de weg naar Crionovo al gevonden. Een duidelijk traject over kwaliteit en persoonlijke service, een route die de zekerheid biedt van West-Europese producten.

Sommigen twijfelen nog, zal Crionovo zich waarmaken? Wat is waar en wat zijn geruchten?  

Crionovo wil zich echter correct opstellen, met respect voor haar partners-klant/leverancier/medewerker. Crionovo is immers een onafhankelijke low-cost organisatie, die voorraad aanhoudt van de meest courante artikelen. Crionovo wil uitblinken door het gewoon goed te doen, niet door ronkende marketingacties maar door de lat hoog te leggen.

Zo is het fijn vast te stellen dat de "oppositie" met West-Europese kwaliteit een aantal heel grote collega-spelers ertoe brengt om hun eigen assortiment wat kritischer onder de loep te nemen en een poging ondernemen - zij het nog zeer vaag - iets of wat identiteit aan hun producten te geven.
Generieke producten verkopen leidt ons immers enkel tot een prijsthema, zonder meer. En zo komt het dat nieuwe toestellen domweg dienst weigeren, dat de gebruiker zich verwondt aan een scherpe inoxkant, dat het toestel totaal verschilt van de afbeelding in de catalogus en meer van dat fraais...

Dit is niet de missie van Crionovo. Crionovo wil originele merken voeren, met een duidelijke merkidentiteit, de klant weet waar de producten vandaan komen en wie er wordt aangesproken bij eventuele problemen. Ook krijgt de Crionovo-klant met CrioPro een soort verzekering dat het apparaat zal doen wat beloofd werd, dit noemt men merkintegriteit. Alles samen zorgt voor een sterk merkimago, Original Branding als een rots in de branding!

Probeer het eens, je gaat tevreden zijn!                                                                   

tot gauw !                                                                                                            

Noël en Koen