Merkenpolitiek (v17.03)

In een vorige blog werd u al uitgebreid ingelicht over de nieuwigheden in onze nieuwe 2de catalogus en over zijn opbouw. Net als de 1ste catalogus bevat deze zeer veel interessante technische informatie, in verschillende talen.

Ook onze merkenpolitiek komt nu beter uit, met origineel logo en type, wat duidelijk is en klanten meer zekerheid biedt.

De oorsprong van de Crionovo koeltoestellen is West-Europees, 96% komt van Italiaanse, Franse en Duitse leveranciers. De klanten zijn koel- en grootkeukeninstallateurs in de Benelux. En de Benelux (België, Nederland, Luxemburg), zijn samen met Frankrijk, Duitsland en Italië de stichtende leden van de Europese Unie.

De merken van Crionovo en hun oorsprong:

- Arneg en Coldline: Veneto-regio van Padova-Venetië
- Oscartielle: streek Milaan-Bergamo
- Friginox: Sens-Auxerre, de Bourgogne streek in Frankrijk
- Geneglace: Nantes in de Loire-Atlantique
- Wessamat: Kaiserslautern, ten Zuiden van de Moeselstreek, in Rijnland-Palts
- CrioPro: vooral Noord-Italiaanse origine, aangevuld met Deens en Portugees materiaal

U merkt het: alle toestellen komen uit het Westen van de Europese Unie, wat vertrouwen biedt en minder risico's inhoudt. Het huidige Europa strekt zich immers uit van Groenland tot Kazachstan. We hoeven het dus zo ver niet te zoeken, we kunnen onze ecologische voetafdruk beperken !

Ook zijn de wettelijke (Europese) verplichtingen, zoals CE-certificaat (verplicht sinds begin jaren 1990) en EEI (verplicht sinds juli 2016), het voldoen aan en vermelden van de Energie Efficiëntie Index en het bijvoegen van de verplichte sticker, direct door de constructeur zelf geborgd.
U vindt meer uitleg hierover op deze website, onder het knopje FAQ.

Crionovo is standhouder (stand 2.17) op de beurs Cool & Comfort Happening, op woensdag 18 en donderdag 19 oktober, in de Brabanthallen te Haasrode-Leuven, woensdag van 12 tot 21u en donderdag van 12 tot 19u.

Kom binnen enkele weken naar de Cool & Comfort Happening en keur dit materiaal !