De nieuwe Crionovo catalogus (2023.v03)

le nouveau catalogue 2023 est arrivé

De nieuwe Crionovo-catalogus: ijzingwekkend helder!

Wie tijdens het verlof geconfronteerd wordt met al te hoge temperaturen, kan maar beter het juiste leesvoer bij zich hebben. Crionovo to the rescue! We stellen je graag voor aan onze jongste telg: een nieuwe cataloog! De vierde uitgave, na edities in 2015, 2017 en 2020. Tijd om even te ontdekken hoe de catalogus én Crionovo zich weten te onderscheiden.

The best of both worlds: technisch én commercieel

Net zoals de vorige drie uitgaves weet deze nieuwste editie twee totaal verschillende stijlen te combineren in één lijvige uitvoering: een eerder commerciële stijl als ware het een folder met overtuigende argumenten enerzijds, gecombineerd met technische datafiches, met beknopte beschrijvingen van producten anderzijds. Dit impliceert dat je als installateur nog slechts één naslagwerk nodig hebt om bepaalde verkoopobjectieven te ondersteunen.

Naast de technische beschrijving en de commerciële voordelen van de producten, kan je in de catalogus ook waardevolle inzichten verwerven over bepaalde thema’s of problematieken, denk bijvoorbeeld aan de energie-efficiëntie index waaraan apparaten moeten voldoen.

Een kleurrijk, inzichtelijk ontwerp

De catalogus is opgedeeld in duidelijk aangegeven hoofdstukken, elk gerelateerd aan een specifieke toepassingsthema. Het gebruik van vaste en logische kleuren voor elk hoofdstuk - oranje voor presentatiekoeling, groen voor bewaring- en portioneerkoeling, paars voor snelkoeling en speciale koeling, en blauw voor ijsmachines en -systemen - draagt bij om sneller de informatie te vinden waar je naar op zoek bent.

Het gebruik van kleuren om efficiënter gebruik te kunnen maken van de cataloog werd verder kracht bij gezet door alle positieve eigenschappen van een product - de zaken die winst, gemak of besparingen opleveren - telkens letterlijk in de verf te zetten, meer bepaald in het kenmerkende turquoise-blauw van Crionovo. 

De catalogus - die er zowel is in een versie mét prijzen als zonder - komt er voor het eerst niet meer in een ringmap, maar voortaan als ingebonden boek, met vaste rug. Hierdoor kunnen pagina’s niet langer zoek raken. Last but not least krijg je bij de cataloog ook twee handige bladwijzers: de ene met een overzicht van alle icoontjes in de cataloog en hun betekenis, de andere met de namen van de rubrieken en toesteltypes, hun kleurcodering en het paginanummer van hun respectievelijke hoofdstuk! Veel tijd gespaard bij het zoeken naar de beste oplossing !

Alles samen is deze vernieuwde catalogus een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen in de koeltechnische branche. Een manier om het werk van de installateur te vereenvoudigen en eindklanten sneller op hun wenken te bedienen, en tegelijk de meerwaarde van Crionovo als partner in koeltechniek ‘Made in West-Europa’ te belichten!