Energiebesparing met Arneg Air System LX (2023.v02)

Crionovo bespaart energie met Arneg Air System LX

Maak kennis met de Osaka 3 LX(Q): gestileerde spitstechnologie voor een laag energieverbruik en flink wat winkelbeleving

De jarenlange traditie die Arneg wist op te bouwen op vlak van presentatiekoeling, vertaalde zich recent in de OSAKA 3 LX, ‘s werelds meest geavanceerde verticale koelvitrine met glasdeuren op de markt. Naast optimale prestaties, een veelzijdige inzetbaarheid en een groot laadvermogen beschikt de OSAKA 3 LX ook over een nieuw minimalistisch design dat bijdraagt aan een betere winkelbeleving.

Visueel oogstrelend, met het perfecte overzicht

In de Osaka 3 LX(Q)-reeks zijn de Arneg-designers er als een ware stylisten in geslaagd functionele karakteristieken te rijmen met het esthetische aspect. Innovatieve koeltechniek met optimale prestaties gaan er hand in hand met een uitstekende zichtbaarheid en toegankelijkheid. Een moderne, strakke belijning, ultravlakke vormen en elegantie op vlak van volume en transparantie maken visuele barrières ongedaan en vestigen de aandacht waar deze hoort: op het product zelf, waardoor de zintuiglijke waarneming de klant tot aankoop beweegt.

Ranke legborden voor maximale flexibiliteit

De OSAKA 3 LX is verkrijgbaar met ultraslanke schappen die verstelbaar zijn naargelang de gewenste presentatie. Ventilatoren met laag verbruik, transparante glasdeuren voor een optimaal overzicht, LED-verlichting van de jongste generatie en het Arneg Air System (het geavanceerde systeem dat een constante bewaartemperatuur garandeert en ontdooien overbodig maakt) maken het plaatje compleet.

De Osaka 3 LX(Q)-serie is verkrijgbaar in twee hoogten van 2030 mm en 2160 mm en in dieptes van 670 mm tot 1020 mm om onder alle omstandigheden een maximale flexibiliteit te kunnen garanderen.