Crionovo: groothandel in kwalitatieve koeltoestellen

Crionovo bv - groothandel in koeltoestellen

Na 30 jaar in de koelbranche en 25 jaar in de koeltoestelbranche, startte Noël Steen vanaf 1 augustus 2014 zijn eigen zaak, Crionovo bv genoemd.  
Na een paar maanden kwam Koen Robbe erbij, eveneens een man met koeltechnische opleiding en jarenlange ervaring.
In oktober 2015 kwam Geoffrey Spanneut het team vervoegen, sinds 1999 in de sector, voor het Franstalige landsgedeelte.
Zaakvoerder Noël Steen en technisch-commercieel medewerkers Koen Robbe en Geoffrey Spanneut hebben samen zo'n 70 jaar ervaring in de koelsector en blijven de laatste bewegingen in de koeltechniek volgen.
Begin 2018 kwam Emmanuel Decock het salesteam versterken zodat een optimale service aan het aangroeiend cliënteel verder wordt gegeven.
En de aankoop - en verkoopadministratie werd nog eens uitgebreid met de komst van Annick Kindt, eind 2018. Transport van de leverancier en naar de klant werd geoptimaliseerd.

Begin 2022 zal het team nog met een technisch - administratief medewerker worden uitgebreid. 

De naam Crionovo, vanuit het Grieks kryos, koude, en het Latijn novus-novo-nova, nieuwe en vernieuwende koeling, is dan ook niet toevallig gekozen.
Thema’s als veiligheid (hygiëne, veilige afwerking, HACCP,…) en milieu (verbruik, footprint, CO2 – equivalent, nieuwe koudemiddelen,….) staan centraal.

Crionovo mikt op import en verdeling van bekende kwalitatieve West-Europese koeltoestellen, ondersteund door een persoonlijke service en een no-nonsense aanpak, die na enkele maanden wordt gewaardeerd door het cliënteel.

Crionovo in een notedop:

  • Verdeling van West-Europese merken van koeltoestellen via de professionele koeltechnische dealer-installateur en contractor
  • In de Benelux en Noord-Frankrijk
  • Nadruk op vernieuwende toestellen: volgens strengste HACCP – voorschriften, volgens strengste milieuvereisten (nieuwe koudemiddelen, geringe footprint door laag verbruik en door korte transportafstanden,…..)
  • Nadruk op kwaliteit en service
  • CrioPro: eigen merk met assortiment aan kwalitatieve Europese toestellen

 

Koeltoestellen, stekkerklaar en half-stekkerklaar zoals:

  • Winkelmeubelen voor supermarkten, diepvriescenters, buurtwinkels, middenstandswinkels, klein en groot, op verschillende koudemiddelen
  • RVS meubelen – snelkoelers – snelvriezers – industriële batch snelkoelsystemen
  • IJsmachines, ijstransportsystemen, ijsopslag en handling, gekoeld water
  • Diverse toestellen zoals monoblocks, buffetten, drop-in ’s, glasdeurkasten, kistvriezers